Hoe om beelde op te laai

Updated by Geoff Hensley

Daar is 2 verskillende plekke om beelde op te laai:

1. Opskrifbeeld in Besonderhede-oortjie wat slegs beelde in grootte van 1440x810 px sal aanvaar.
  2. Inhoud-oortjie
    1. jy mag beelde in die grootte van 640x640 (minimum grootte) of ander groter vierkantige grootte beelde oplaai, dws. 700x700 of 2048x2048 sal ook aanvaar word, solank hulle vierkantig is.
    2. Vereiste groottes word by die beeldoplaaiarea vermeld.
As jy die korrekte beeldgrootte het, maar steeds 'n fout het, wil jy dalk probeer om dit met Google Chrome of Edge te doen. Mense rapporteer dat hulle probleme met Internet Explorer, Safari en Firefox het.

How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)