Bemark jou Geleentheid

Updated by Geoff Hensley

Sodra jy klaar is met die opstel van jou gebeurtenis en jy klik Publiseer, is jy gereed om die woord daaroor te begin versprei. Gebeurtenis Bouer maak dit maklik:

1. Jou Geleentheids-skakel. Hierdie is die skakel om te versprei sodat mense jou geleentheid sal kan opspoor. As hulle op die skakel klik en hulle het die Bybeltoep geïnstalleer, sal jou geleentheid binne die toepassing oopmaak. As hulle dit nie het nie, sal dit hul webblaaier vir jou gebeurtenis op Bible.com oopmaak.
    Wenk: Jy sal dalk ook hoor dat dit 'n URL genoem word (uitgespreek YOU-are-ell). URL is 'n afkorting vir Uniform Resource Locator, wat internetsprekend is vir "webwerfskakel."
  2. Kopieer-knoppie. Klik die Kopieer-knoppie om jou gebeurtenisskakel na jou knipbord te kopieer. Gebeurtenis Bouer sal vir jou laat weet dit is op jou knipbord en dan kan jy dit in ander toepassings op jou rekenaar plak (soos ProPresenter, Word, Notepad, ens.).
    Wenk: Maak net die toepassing oop waarheen jy jou gebeurtenisskakel wil kopieer, plaas die wyser waar jy dit wil hê en kies Wysig, dan Plak.
  3. Sosiale Media-knoppies. Hierdie knoppies laat jou toe om jou gebeurtenisskakel direk na jou sosiale media-netwerke te deel. Klik op die een wat jy wil hê en Gebeurtenis Bouer laat 'n venster opspring met instruksies hoe om te deel.
    Wenk: Elke knoppie sal makliker werk as jy reeds aangemeld is by die sosiale netwerk waarheen jy plasings wil maak.

Bemark jou gebeurtenis

Noudat jou gebeurtenis gepubliseer is, het jy die sleutelelemente wat jy wil deel: jou gebeurtenisskakeltitelligging en tye, en kunswerk. Ons beveel aan dat jy begin op ons Gebeurtenisbronne bladsy op Open. Jy sal gratis kunswerke (in JPG- en PSD-formate) vind wat jy op sosiale media en ProPresenter kan gebruik, saam met voorbeeldteks om jou aan die gang te kry.

Sodra jy weet wat jy wil sê, kan jy jou gebeurtenis begin deel in al die kanale wat jy gebruik om met jou gehore te kommunikeer:

1. Stel aankondigings op (vertel die kykers hoe die gebruik van gebeurtenisse hulle bevoordeel: notas neem, deel, stoor van gebeurtenisse, ens.)
  2. Projeksieblaaie op jou ouditoriumskerm voor en na dienste
  3. Op jou sosiale media (Facebook, Twitter, Instagram)
  4. (Kort) e-posse na jou intekenaarlys
  5. Gedrukte uitnodigingskaartjies wat aanwesiges kan saamneem
  6. Pamflette in areas met baie voetgangverkeer (gange, toilet stalletjie deure, ens.)
  7. Voorportaal kiosks
  8. Kerknuusbriewe of bulletins (indien van toepassing)

Jy kan toegang verkry tot 'n skakel om te gebruik op al jou sosiale netwerke, in jou e-pos kommunikasie, en selfs op die skerm tydens jou diens of gebeurtenis sodra jou gebeurtenis geskeduleer en gereed is om te deel. Wanneer iemand met die Bybeltoep jou skakel besoek, maak jou gebeurtenis direk binne die toepassing oop. As hulle nie die Bybeltoep het nie, sal hulle jou gebeurtenis by Bible.com sien, met opsies om die toepassing te kry as hulle dit wil hê.

Windows web gebruikers sal in staat wees om notas by te voeg, te stoor, 'n gebeurtenis te deel, modules te deel via die gebeurtenisskakel wat gedeel word.

Gebruikers moet by hul rekening op die webwerf (www.bible.com) aangemeld wees voordat hulle die gebeurtenis-URL oopmaak, sodat hulle al die funksies kan hê.

Hierdie is net 'n paar voorbeelde. Bevorder jou gebeurtenis op enige kreatiewe maniere wat vir jou teikengehoor sin maak. Waar jy ook al jou gebeurtenis deel, sluit altyd jou gebeurtenisskakel in.

How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)