Hvordan opprette en YouVersion-konto for arrangementer

Updated by Geoff Hensley

Kom i gang

Vi anbefaler at kirker oppretter en egen brukerkonto for arrangementer fordi,

• Det lar deg skille personlig Bibelapp-bruk fra tjenesteoppgavene
  • Den lar deg utruste andre til å administrere arrangementer for tjenesten, for eksempel andre ansatte eller pålitelige frivillige. (Hvis tjenesten allerede har en YouVersion-brukerkonto beregnet til administrative oppgaver – for eksempel for den eldre YouVersion Live – vil du kunne bruke den samme brukerkontoen til å logge på det nye administrasjonsnettstedet for arrangementer.

Forslag om å sette opp en YouVersion-brukerkonto til å være administrator for arrangementer

Ikke bruk en spesifikk persons eller pastors eller ansattes private brukerkonto

1. Personal kan slutte og da har du ikke tilgang til gruppen
    1. Personal kan slutte og da har du ikke tilgang til gruppen
    2. Du må respektere personvernspørsmål ettersom den personen kan ha andre kontodetaljer som leseplaner og bokmerker
  2. Sett opp en generisk kirkerelatert YouVersion brukerkonto.
    1. Bruk en ekstra e-postkonto eller få en gratis på nett
    2. IKKE bruk denne e-posten til noe annet enn å sette opp YouVersion-brukerkontoen
    3. Logg inn for en ny brukerkonto med denne e-posten
    4. Du har nå en generisk brukerkonto kun til bruk for arrangementer.
  3. Hvordan bruke og beskytte disse brukerkontoene
    1. Ikke bruk denne YouVersion brukerkontoen til noe annet enn administrasjon av arrangementer
    2. Du må beskytte og ha kontroll på passordet og e-postadressen, og gi den videre til personer som har som oppgave å administrere brukerkontoen
    3. Du kan la mer enn én person bruke YouVersion-brukerkontoen til å legge til arrangementsdetaljer, så lenge de ikke er aktive samtidig