Legge til arrangementer i Kirke på nett

Updated by Geoff Hensley

Legg til et arrangement på Kirke på nett-plattformen (v4)

1. Publiser YouVersion-arrangementet
  2. Kopier lenken til arrangementet
  1. Gå til din kirkes Kirken på nett-side oglogg innpå kontoen
  2. VelgGå til administrator(du må være administrator på siden for å få tilgang til denne delen).Slikadministreres brukere på kirkens side.
  1. Når du er inne på Administrator-verktøy, Velg oppsett
  1. Bla ned til du ser Navigeringslenker
  2. I rullegardinmenyen undernavn-kolonnen velger duArrangementer
  1. IURL-delen limer du inn arrangementlenken du kopierte i trinn 2 og velgerLagre
  1. Nå er arrangementslenken lagt ut på Kirken på nett-siden din øverst i høyre hjørne med eventuelle andre navigasjonslenker du måtte ha.

*Du må oppdatere arrangementlenken hver uke med nye arrangementer.