Hvordan laste opp bilder

Updated by Geoff Hensley

Der er 2 forskjellige steder å laste opp bilder:

1. Hovedbilde i Detaljer-fanen, som kun godtar bilder i størrelsen 1440x810 px.
  2. Innhold-fanen
    1. du kan laste opp bilder i størrelsen 640x640 (minimumsstørrelse) eller andre større kvadratiske bilder, dvs. 700x700 eller 2048x2048 vil også bli akseptert, så lenge de er kvadratiske.
    2. Størrelseskrav står der du laster opp bildene.
Hvis du har riktig bildestørrelse, men fortsatt får feilmelding, kan du prøve å gjøre det samme med en annen nettleser, som Google Chrome eller Edge. Folk rapporterer at de har problemer på Internet Explorer, Safari og Firefox.

How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)