Del profilen

Updated 6 hours ago by Geoff Hensley

Oversikt

For å oppmuntre til engasjement med kirkegjengerne lar dele-funksjonen deg få en lenke til kirkeprofilen i YouVersion-appen.

Lenker i dele-funksjonen er bare tilgjengelige når kirken er blitt publisert

Del profilen

1. Velg fanen Kirkens profil tab
  2. Øverst: Velg Informasjon
  3. Kopier lenken eller last ned QR-koden for å dele kirkeprofilen med andre.
QR-koder kan genereres med app-ikonet på flere språk

Del stedsprofil

Dersom kirken har flere steder kan du få en delbar lenke for hvert sted.

1. Velg fanen Kirkens profil tab
  2. Øverst: Velg Sted & tid
  3. Velg stedet du vil dele
  4. Kopier lenken eller last ned QR-koden for å dele stedet med andre.

Sjekk ut YouVersion for kirkerbloggen vår for tips om de beste måtene å dele kirkens profil på.