Opprett et arrangement på Bible.com

Updated by Geoff Hensley

Kom i gang

For å opprette et arrangement, gå til https://events.bible.com. Du vil finne mer informasjon om våre arrangementer og hjelp til å komme i gang her

For et YouTube-videoseminar for arrangementer, velg her

Tider for publisering

Det vil ta 1 til 2 timer for publiserte arrangementer å bli flyttet fra serveren til Bibelappen. Vi oppfordrer administratorer til å publisere arrangementene i god tid på forhånd. I nødstilfeller kan du dele direktelenken til arrangementet slik at de fortsatt kan se det i Bibelappen/på mobilenheten som oppdatert informasjon.

Før du setter i gang er det svært viktig for kirker å opprette en egen YouVersion-konto for administrasjon av arrangementer
  • Administratoren for et arrangement er knyttet til en spesifikk YouVersion-brukerkonto
  • Det er ingen måte å endre administrator på
  • Det kan bare være én YouVersion-konto som administrator for arrangementer

Forslag om å sette opp en YouVersion-konto til å være administrator for å opprette arrangementer

1. Ikke bruk en spesifikk persons eller pastors eller ansattes private brukerkonto
  •  Personal kan slutte og da har du ikke tilgang til brukerkontoen
  • Du må respektere personvernspørsmål ettersom den personen kan ha andre kontodetaljer som leseplaner og bokmerker
  1. Sett opp en generisk kirkerelatert YouVersion-konto.
  • Bruk en ekstra e-postkonto eller få en gratis på nett
  • IKKE bruk denne e-posten til noe annet enn å sette opp YouVersion-brukerkontoen
  • Registrer deg for en ny brukerkonto med denne e-posten
  • Se hvordan du registrerer deg for en brukerkonto på bible.com
  • Du har nå en generisk brukerkonto kun til bruk for arrangementer.
  1. Hvordan bruke og beskytte disse brukerkontoene
  • Ikke bruk denne YouVersion-brukerkontoen til noe annet enn administrasjon av arrangementer
  • Du må beskytte og kontrollere følgende informasjon og gi den videre til personer som har som oppgave å administrere brukerkontoen
    •  E-postadresse og passord
    • YouVersion brukernavn og passord
    • Du kan la mer enn én person bruke YouVersion-brukerkontoen til å legge til arrangementsdetaljer, så lenge de ikke er aktive samtidig
  • Hvis personen slutter, bør du endre passord for å beskytte sikkerheten