Endre lokasjon

Updated by Geoff Hensley

Å inkludere kirkens' adresse i kirkeprofilen er en fin måte for folk å vite hvor dere' er. Det vil også tillate enkeltpersoner å søke etter "Kirker i nærheten" &og oppdage kirken dersom de er i samme nabolag.

1. Velg fanen Kirkens profil tab
  2. Øverst: Velg Informasjon
  3. Trykk på blyantikonet for å legge til ytterligere detaljer, slik som kirkens logo, kontaktinformasjon og en beskrivelse av kirken.
Den sist registrerte adressen på kontoen din kan ikke fjernes.