Oversikt over anbefalte leseplaner

Updated by Geoff Hensley

Leseplaner er en fin måte å gjøre Bibelen til en naturlig del av hverdagen til kirkegjengerne ved å gi dem bare litt å lese eller lytte til hver dag. YouVersion tilbyr tusenvis av leseplaner på hundrevis av språk som du kan anbefale, alle med andaktstekster utformet for å hjelpe deg med å daglig utforske og bruke visdommen fra Guds ord.

Det er for tiden ikke mulig å innlevere leseplaner som er spesifikke for kirken din.

Egendefinerte leseplaner

På grunn av våre sjenerøse partnere er YouVersion i stand til å tilby fremragende bibelleseplaner, videoressurser med mer, til mennesker over hele verden på hundrevis av forskjellige språk – alt helt gratis.

Dersom du har innhold av høy kvalitet i verdensklasse som er relevant for den globale kirken, og ønsker å lære mer om samarbeid med YouVersionutforsk mer her.

Stedsspesifikke leseplaner

Dersom kirken din har flere steder, kan du velge en anbefalt leseplan som vil gjelde for alle stedene, eller velge en unik leseplan for hvert sted.

Leseplanen som er valgt for hele kirken din vil vises på den individuelle siden til hvert sted, med mindre en annen leseplan er anbefalt på et bestemt sted.