Fjern en person

Updated 5 hours ago by Geoff Hensley

Det kan komme en tid hvor du må fjerne en person fra kontoen din.

  1. Velg Kontoer fanen
  2. Velg personen du vil fjerne
  3. Nederst: Velg Fjern bruker
  4. Bekreft for å slette personen. Dette vil umiddelbart fjerne kontoen deres.
Kirken må ha minst én bruker med eierrolle. Dersom du finner ut at du ikke lenger trenger kontoen, kan du kontakte supportteamet vårt.


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)