Ofte stilte spørsmål

Updated by Geoff Hensley

For øyeblikket er Arrangementer ikke tilkoblet kirkeprofilen din.
Hvordan komme i gang?

For å komme i gang, registrer deg på events.bible.com med en gratis YouVersion-konto for å lage dine egnearrangementersom vises i Bibelappen.

Hva er Arrangementer?

Arrangementer er en gratis funksjon i YouVersions Bibelapp som hjelper deg med å enkelt koble deg til arrangementer du deltar på i kirken. Arrangementer kan også hjelpe deg med å oppdage andre kirker og spesielle begivenheter som skjer i nærheten. Hvis kirken din ikke bruker Arrangementer ennå, kan du henvise ledelsen i kirken til bible.com/features/events, hvor de kan registrere seg for en gratis YouVersion-konto for å begynne å lage sine egne arrangementer. Vårt gratis administrative verktøy for Arrangementer gjør det enkelt for kirken å dele viktige punkter fra taler, bibelreferanser, kunstverk, eksterne lenker, viktige nyheter om kirken, med mer.

Jeg ser ikke Arrangementer i bibelappen min, hvor er den?

iOS: Arrangementer er under Mer (…) på verktøylinjen, etter Videoer.

Android: Arrangementer er i hovedmenyen, under Videoer (trykk på menyikonet øverst til venstre).

Hvis du ikke ser Arrangementer, men du ser en «Live»-fane, har du en eldre versjon av Bibelappen. Oppdater Bibelappen din til den nyeste versjonen ved å gå til http://bible.com/app.

Må jeg ha en YouVersion-konto for å bruke Arrangementer?

Du kan søke etter og se arrangementer uten en YouVersion-konto. Men hvis du vil ta notater eller lagre et arrangement, må du ha en YouVersion-konto. Det er enkelt å registrere seg og YouVersion-kontoer er helt gratis. En YouVersion-konto gir deg tilgang til alle de beste funksjonene til Bibelappen – bibelplaner, bibelversbilder, høydepunkter, notater og mer – synkronisert på alle enhetene dine. Gå til bible.com/sign-up for å få en gratis konto nå.

Koster det noe å bruke Arrangementer?

Nei, Bibelappen har alltid vært og vil alltid være gratis. Arrangementer er en integrert del av Bibelappen.

Hvordan kan jeg finne et arrangement?

Bibelappen trenger tilgang til posisjonstjenesten på enheten din for å finne arrangementer i nærheten av deg. Hvis du leter etter et bestemt arrangement og vet hva det heter, kan du søke på deler av tittelen.

Må jeg delta på et arrangement for å se det i appen?

Nei, hvis du kjenner tittelen til et arrangement eller dets plassering, kan du søke etter det på den måten. Men formålet med arrangementsfunksjonen vår er å hjelpe deg med å engasjere deg mer i arrangementer du deltar på.

Kan jeg se arrangementer som allerede er avsluttet?

Ja, hvis du har lagret arrangementet eller hvis du har en direkte lenke til det. Når et arrangement er avsluttet, vil det imidlertid ikke lenger vises i arrangementssøk.

Kan administratoren for et arrangement spore hvem eller hvor mange som bruker et arrangement?

Nei, for øyeblikket er det ingen måte å spore verken brukere eller antall brukere.