Vennote oorsig

Updated by Caleb Lenehan

Redigeer die profiel

1. Teken aan by jou rekening en gebruik die potloodikoon in die regter boonste hoek van die skerm om jou organisasie se inligting in te voer en/of te wysig.
  2. Laai 'n beeld van jou organisasie se embleem op.
  3. Voer jou organisasie se webwerf in of dateer dit op.
  4. Laastens, stel of dateer jou voorkeurtaal op (jy kan verskeie tale stel).
Inprogram-vennootbladsye word geplaas, selfs al word dit nie deur die vennoot verbeter nie. Gevolglik is die Deel Jou Bladsy afdeling beskikbaar.

Nooi jou span

Om ander spanlede na jou profiel te nooi, gaan na die Rekeninge -oortjie en klik op die Nooi iemand -knoppie. Voeg dan eenvoudig die e-posadres van die individu wat jy nooi by en kies die toepaslike rol vir hulle. Klik ten slotte op die Stuur uitnodiging knoppie.

Rolle:

• Eienaar
  • Redigeerder
  • Insigte voorskou
  • Personeelverteenwoordiger

Die verwydering van 'n persoon

Daar kan 'n tyd kom wanneer jy 'n persoon uit jou rekening moet verwyder.

1. Kies die Rekeninge-oortjie
  2. Kies die persoon wat jy wil verwyder
  3. Onder: Kies Verwyder gebruiker
  4. Bevestig om die persoon uit te wis. Dit sal hul rekening onmiddellik verwyder.
Jou organisasie moet ten minste een gebruiker in die eienaarsrol hê. As jy wel agterkom dat jy nie meer jou rekening nodig het nie, kan jy ons Ondersteuningspan kontak.

Tevrede

Die Inhoud-oortjie laat jou toe om interaksie te hê met die inhoud wat jou organisasie reeds in die Bybeltoep geplaas het. Jy kan vir spesifieke inhoud soek deur die Soek inhoud -knoppie of deur die lys van inhoud te soek.

As jy op 'n enkele gedeelte inhoud klik, sal jy verskeie aspekte van wie dit besit en verwant is daaraan, kan wysig.

How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)