Oversikt over partnere

Updated by Caleb Lenehan

Redigere profilen

1. Logg på kontoen din og bruk blyantikonet øverst til høyre på skjermen for å legge inn og/eller redigere organisasjonens informasjon.
  2. Last opp et bilde av organisasjonens logo.
  3. Gå inn på eller oppdater organisasjonens nettsted.
  4. Til slutt, angi eller oppdater ditt foretrukne språk (du kan angi flere språk).
Partnersider i appen publiseres selv om den ikke er forbedret av partneren. Som et resultat er Del din side tilgjengelig.

Inviter teamet ditt

For å invitere andre teammedlemmer til profilen din, naviger til fanen Kontoer og klikk på Inviter person -knappen. Deretter legger du ganske enkelt til e-postadressen til personen du inviterer og velger den aktuelle rollen vedkommende skal ha. Til slutt klikker du på Send invitasjon -knappen.

Roller:

• Owner
  • Redaktør
  • Insights seer
  • Personalrepresentant

Fjerne en person

Det kan komme en tid hvor du må fjerne en person fra kontoen din.

1. Velg Kontoer fanen
  2. Velg personen du vil fjerne
  3. Nederst: Velg Fjern bruker
  4. Bekreft for å slette personen. Dette vil umiddelbart fjerne kontoen deres.
Organisasjonen din må ha minst én bruker med eierrolle. Dersom du finner ut at du ikke lenger trenger kontoen, kan du kontakte supportteamet vårt.

Innhold

Innholdfanen lar deg samhandle med innholdet som organisasjonen din allerede har publisert i appen. Du kan søke etter spesifikt innhold via Finn innhold -knappen eller ved å navigere gjennom innholdslisten.

Hvis du klikker deg inn på et enkelt innhold, vil du kunne redigere ulike aspekter av hvem som eier og er relatert til det.