Verifikasjonsprosess

Updated by Amanda Bixler

Vi ser' frem til å hjelpe kirken din med å utnytte kraften til YouVersion — en app installert på over en halv milliard enheter over hele verden.

Men du har kanskje et par spørsmål om verifikasjonsprosessen

Hvorfor verifiserer vi kirker?

Fordi kirker som deres nå er synlige i YouVersion-appen (jippi!), er verifikasjon en enkel måte å sikre at alle organisasjonene faller innenfor retningslinjene våre& og at det ikke dobbeltregistreres' noen kirker. Vi ønsker virkelig at dette skal være den best mulige opplevelsen for deres& kirkegjengerne.

Hvor lang tid vil verifiseringen ta?

Vi streber etter å verifisere kirken innen 72 timer etter innsending. Dersom du tror kirken har ventet mer enn 72 timer uten å høre fra oss, vennligst ta kontakt med supportteamet vårt!

Hva kan jeg gjøre mens jeg venter på verifikasjon?

Nesten alt! Tilpass kirkens profilside, legg til tidspunkt for gudstjenester, inviter folk til å bli med som administratorer, og gjør alt annet klart. Du vil ikke ha' full tilgang til Innsikt før du er publisert og minst fem personer har klikket på "Sett som kirken min" knappen.

Mens du venter på at kirkeprofilen skal bli verifisert, kan det være lurt å lære hvordan du Introduserer YouVersion og kirkeprofilen til kirken.
Når du gjennomgår verifikasjonsprosessen vil du få tilgang til å publisere kirkeprofilen i appen dersom du oppfyller visse kriterier. Se kriteriene her.