Ofte stilte spørsmål

Updated 6 days ago by Geoff Hensley

Kan jeg opprette en egentilpasset plan?

YouVersion-partnere er lidenskapelige Kristus-følgere som strekker seg til det ytterste og produserer innhold som inspirerer mennesker til å søke nært til Gud hver dag.

På grunn av våre sjenerøse partnere er YouVersion i stand til å tilby fremragende bibelleseplaner, videoressurser med mer, til mennesker over hele verden på hundrevis av forskjellige språk – alt helt gratis.

Hvor oppretter jeg et arrangement?

For øyeblikket er Arrangementer ikke tilkoblet kirkeprofilen din.

Arrangementer er en helt gratis funksjon i YouVersions Bibelapp som hjelper brukere til å enkelt koble seg til kirkelige arrangementer de deltar på. Kirker oppfordres til å logge på events.bible.com med en gratis YouVersionkonto for å lage sine egne Arrangementer som vises i Bibelappen.

Når vil kontoen bli godkjent?

Vi ser' frem til å hjelpe kirken din med å utnytte kraften til YouVersion — en app installert på over en halv milliard enheter over hele verden. Vi' sender deg en bekreftelse når teamet vårt har fullført verifikasjonsprosessen, vanligvis innen 48-72 timer.

Når kan jeg publisere kirkeprofilen?

Når kirken er verifisert og du' har lagt til logo og kalender, vil du' kunne publisere kirkens profil.

Hvor lang tid tar det fra jeg publiserer kirkeprofilen til den kan søkes på og bli funnet i appen?

Det kan ta 2-24 timer før appen viser kirkeprofilen etter at du har publisert den.

Kan jeg dele kirkeprofilen?

Absolutt! Når kirken er publisert kan du dele profilen ved å kopiere lenken under Kirkeprofil.

Hva trenger jeg for å få min kirke publisert i appen?
  • Du oppgir korrekt informasjon for kirken du er tilknyttet
  • Organisasjonen er helt klart del av en historisk hovedretning innen kristedommen
  • Det er ingen andre registrerte med samme nettside eller fysiske adresse
Hvilken nettleser bør jeg bruke?

For øyeblikket anbefaler vi Chrome eller Firefox for den beste opplevelsen.

Kan jeg spørre om kirkeprofilen kan skjules uten at den slettes?

Ja, vennligst kontakt supportteamet vårt for å be om dette. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 24 timer før profilen ikke lenger vises i søk og oppdages i appen når den først er skjult.

How can I delete my account?

We're sorry to see you go! Men om du finner ut at du ikke lenger trenger kontoen, kan du kontakte supportteamet vårt & vi' vil med glede ordne det for deg!


How did we do?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)