Opprett en konto

Updated 5 days ago by Geoff Hensley

Før en kirkeprofil publiseres i YouVersion, må kirker gjennom en verifikasjonsprosess. YouVersion for kirker er utformet for kirker og veldedige tjenester.

Vi anbefaler at du hører med andre ledere' i kirken din før registrering for å sikre at ingen andre tilknyttet kirken har opprettet en konto. Dupliserte kontoer vil bli flagget& og kan ta lengre tid å verifisere.

Opprett kirkens' profil

1. Bruk blyantikonet øverst til høyre på skjermen for å skrive inn eller redigere kirkens' informasjon.
  2. Last opp et bilde av kirkens' logo ved å bruke en lenke fra datamaskinen din.
  3. Legg til kirkens' nettside.
  4. Til slutt, angi ønsket språk.
Etter at du først har registrert deg, vil det ta teamet vårt opptil 72 timer å verifisere kontoen din. Du vil ikke kunne publisere i YouVersion-appen før kontoen din er verifisert.